Smartsector
 
Főoldal
Hogyan működik?
Megrendelés
Díjtáblázat
Regisztráció

Szolgáltatásunk

A KULCSINFO szolgáltatás előfizetőjeként Ön kap tőlünk egy egyedi sorszámmal ellátott KULCSINFO azonosító bilétát, amelyet kulcscsomójára illeszthet. Ezután adattárunkba regisztrálhat, aktiválhatja azonosító bilétája sorszámát és megadhatja elérhetőségeit.

Ha véletlenül elveszítené a kulcsát, amelyen az azonosító biléta található és valaki ezt a kulcsot megtalálja, akkor a megtalálónak nem kell mást tennie, mint felhívnia a bilétán található telefonszámot, vagy honlapunkon bejelenteni, hogy bilétával ellátott kulcsot talált. Azt gondoljuk, hogy erre az egyszerű műveletre minden megtaláló hajlandó lesz, mivel segítségét ajándékkal is megháláljuk. Erről és elérhetőségeinkről az azonosító bilétán tájékoztatjuk a megtalálót.

A megtaláló jelentkezése után a KULCSINFO munkatársai felveszik vele a kapcsolatot és megszervezik a talált kulcs eljuttatását a KULCSINFO központjába.

Az azonosító bilétán található sorszám alapján a talált kulcsot idegenek nem tudják beazonosítani, mivel a sorszám nem utal a tulajdonos adataira vagy kilétére.

A sorszám alapján a KULCSINFO munkatársa beazonosítja a talált kulcs tulajdonosát, az adattárban megadott elérhetőségek valamelyikén kapcsolatba lép vele és kérésének megfelelő módon juttatja vissza neki a kulcsát.

A KULCSINFO mindig az előfizető által megadott elérhetőségek valamelyikén lép kapcsolatba a megtalált kulcs tulajdonosával, ezért javasoljuk előfizetőinknek, hogy elérhetőségeiket mindig aktualizálják azok módosulása esetén!

A KULCSINFO szolgáltatás szigorú biztonsági intézkedéseiről bővebb információ az Adatvédelmi és Biztonsági Elveink leírásában olvasható. A KULCSINFO szolgáltatás előfizetési feltételei az Általános Szolgáltatási Feltételekben találhatóak.

A szolgáltatásunkkal kapcsolatban felmerült kérdéseire ügyfélszolgálatunk szívesen ad választ.

 

© 2009 Kulcsinfo Kft.
Szolgáltatásunk ÁSZF Adatvédelem Segítség Kapcsolat