Smartsector
 
Főoldal
Hogyan működik?
Megrendelés
Díjtáblázat
Regisztráció
Megrendelés

Megrendelő adatai:

 1. (Az itt megadott adatokat kizárólag KULCSINFO azonosító biléta kiküldésére használjuk fel, szigorú biztonsági okokból a kiküldött azonosító biléta sorszáma soha nem azonosítható a postacímmel. Erről bővebbet Adatvédelmi és Biztonsági Elveinkben olvashat.)

Megrendelő elérhetőségei:

Számlázási adatok:

 1. (Amennyiben a szolgáltatásról a számlát nem a megrendelő adataival kéri, kérjük ide a számlázási adatokat írja. Az adatok kitöltése nem kötelező, ebben az esetben szolgáltatásunkról a megrendelő adataival állítjuk ki a számlát.)


Megrendelt KULCSINFO Előfizetés adatai:

 1. 10 darab megrendelés felett kérjen egyedi árajánlatot ügyfélszolgálatunktól!

   

Nyilatkozatok:

 1. 1. A KULCSINFO szolgáltatásra előfizetői szerződést kívánok kötni.

  2. Kijelentem, hogy a KULCSINFO szolgáltatás Általános Szolgáltatási Feltételeit a megrendelőlap elküldése előtt megismertem és elfogadom.

  3. Tudomásul veszem, hogy a KULCSINFO azonosító biléta az előfizetési díj, szolgáltatóhoz történő hiánytalan megérkezése után kerül kiküldésre, és a biléta kézhezvételéig a megfizetett előfizetési díjat szolgáltató előlegként kezeli.

  4. Tudomásul veszem, hogy az előfizetést az azonosító biléta birtokában a www.kulcsinfo.hu internetes címen aktiváltatnom kell és az előfizetés használatához elérhetőségi adataimat ugyanitt, regisztráció után meg kell adnom.

  5. Felhatalmazom a KULCSINFO szolgáltatás működtetőjét, hogy a fent megadott adataimat az adatvédelmi törvényekben előírtak betartása mellett kezelje és kizárólag a szolgáltatással kapcsolatosan felhasználja.

  6. Jelen megrendelés az előfizetési díj 30 napon belüli meg nem fizetése esetén érvényét veszti.

 2. A fenti 6 pontos nyilatkozatot elfogadom.
 3. Dátum: 2024.07.23

Letölthető megrendelő nyomtatvány pdf

© 2009 Kulcsinfo Kft.
Szolgáltatásunk ÁSZF Adatvédelem Segítség Kapcsolat